L’Opera 7 en català

Compartiu


Ja està llesta la traducció al català de l’última versió del navegador Opera 7 per a Windows, GNU/Linux i FreeBSD. L’Opera 7, desenvolupat per Opera Software, és un versàtil navegador, ràpid i fàcil d’utilitzar. Aquesta versió inclou un gestor de contrasenyes (Vareta), un gestor de correu i grups de discussió (M2) i noves característiques com ara botons d’avanç ràpid, rebobinatge, notes i moltes coses més.

Els usuaris disposen de la versió 7.23 completa per a Windows (que inclou la instal·lació, els menús i l’ajuda en català), o els fitxers de llengua dels menús per a altres versions idiomàtiques de Windows, Linux i FreeBSD. Podeu descarregar la versió completa per a Windows des del servidor d’Opera (ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/723/ca/) o des del servidor de Softcatalà (http://www.softcatala.org/prog108.htm).

En cas que disposeu d’altres versions de l’Opera, els fitxers de llengua per a les diferents plataformes els podeu descarregar a http://www.opera.com/download/languagefiles/

Aquesta última versió d’Opera inclou funcionalitats de versions anteriors com ara la interfície de documents múltiples, gestos del ratolí, dreceres de teclat, cerca i traducció integrades, zoom, bloqueig de les finestres emergents, i moltes altres característiques més, continuen, evidentment, incloses i millorades. Ara els usuaris poden, fins i tot, personalitzar i fer les seves pròpies barres d’eines, gestos del ratolí i dreceres de teclat, i compartir-los amb altres usuaris d’Opera.

Trobareu més informació a la llista Opera (http://www.softcatala.org/llistes/).


Comentaris