Neix el projecte de distribució de programari en català a Softcatalà

Compartiu


El projecte té com a objectiu oferir la infraestructura necessària per poder crear fàcilment CD-ROM amb programari en català. Neix de la necessitat de tenir una manera de proveir aquest tipus de CD-ROM a associacions, universitats, governs i usuaris que volen distribuir programari en català.

Entre els objectius del projecte hi ha el de crear i mantenir un instal·lador per a Microsoft Windows altament configurable i col·laborar amb institucions i col·lectius que vulguin personalitzar aquests CD-ROM. La primera institució amb la qual col·labora Softcatalà és la Generalitat de Catalunya que editarà un CD-ROM de programari gratuït en català basat en aquest projecte.

El projecte es marca com a objectiu elaborar un CD-ROM de programari gratuït en català que contingui programes d’alta qualitat en català gratuïts i, per altra banda, un CD-ROM de programari lliure en català que inclogui programes en català d’alta qualitat que siguin exclusivament lliures.

Si voleu suggerir un programa per afegir als CD-ROM, crear un CD-ROM en català diferent als exposats i encarregar-vos-en del manteniment, o simplement voleu col·laborar en la seva elaboració us podeu adreçar a la llista ‘distribució’ a http://www.softcatala.org/llistes/.

Convidem a totes les associacions, universitats, governs i usuaris a modificar i distribuir el contingut d’aquests CD-ROM per augmentar la difusió del programari en català existent.

Més informació sobre el projecte: http://www.softcatala.org/projectes/distribucio/


Comentaris