Mozilla al vostre servei

Compartiu


Aquesta setmana Mozilla, conjuntament amb les seves comunitats locals, inicia un programa global de voluntariat.

L’objectiu principal del projecte Mozilla, tal com es descriu al seu manifest, és fer d’Internet un recurs públic per a tothom. Una de les seves missions és facilitar a qualsevol tenir accés a Internet. Per això, durant la setmana del 14 al 21 de setembre de 2009, tota la comunitat de Mozilla s’ofereix a ajudar la gent de diferents maneres, com ara: organitzar cursos web, seminaris de «com utilitzar les xarxes socials», sessions d’ajuda per a diversos perfils, etc.

La comunitat catalana, integrada dins de Softcatalà, també n’organitzarà i hi participarà. D’entre els diferents actes, cal destacar-ne:

Tothom qui pensi que pot ajudar-hi, si creu que té coneixements tecnològics que poden ser útils tant per a coneguts com per a no coneguts, pot sumar-s’hi lliurement. Animem a tothom que faci alguna activitat que ens ho faci saber per tal que així puguem anotar-ho al nostre lloc web.

Qui cregui que pot necessitar cap mena d’assistència, pot utilitzar els fòrums de Softcatalà i explicar-nos com creu que podríem ajudar-lo!

Es podran seguir els apunts que se’n facin ressò a la blocosfera gràcies l’etiqueta mozservice09.


Comentaris