I Jornades sobre el català a les noves tecnologies el 6 i 7 de juny a Barcelona

Compartiu


Softcatalà, l’Institut Joan Lluís Vives i la Universitat de Barcelona organitzen les I Jornades sobre el català a les noves tecnologies amb l’objectiu de proporcionar als usuaris finals de les noves tecnologies una visió, com més àmplia millor, de la situació de la llengua catalana en aquest àmbit.

Les Jornades es faran els dies 6 i 7 de juny a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona, i s’hi pretén aplegar una representació de les iniciatives més reeixides o interessants d’ençà que als països de parla catalana hi ha un accés ampli a Internet, fet que ha permès la formació del que podem anomenar “Internet en català”.

Les Jornades pretenen ser, a més a més, un punt de trobada dels responsables d’aquestes iniciatives, per tal que puguin exposar i intercanviar experiències, opinions i reflexions. També s’hi analitzarà l’impacte que les noves tecnologies han tingut i tenen sobre l’ús de la llengua catalana per part dels usuaris, la situació en comparació amb altres llengües, i les possibilitats que les noves eines informàtiques
ens proporcionen.

Les jornades estan organitzades en tres grans blocs temàtics: Internet en català, Traducció i localització de programari i Tecnologies de la llengua. Les jornades són gratuïtes, de lliure accés a tothom, i s’adrecen a usuaris finals sense coneixements tècnics específics. Tot i això, us recomanem que empleneu el formulari ‘inscripció’ per tal que l’organització pugui fer-se una idea de la quantitat de gent que hi assistirà.

Podeu trobar tota la informació de les Jornades que inclou el programa i com arribar-hi, a l’adreça:

http://www.softcatala.org/jornades


Comentaris