I Jornada Dades Obertes a Catalunya

Compartiu


Amb l’objectiu de divulgar sobre l’obertura de dades i la reutilització d’aquestes a Catalunya, el proper divendres 9 de novembre a Barcelona tindrà lloc una jornada centrada en aquesta temàtica mitjançant experiències i casos pràctics.

Tothom interessat en participar-hi pot emplenar aquest formulari web fins al 5 de novembre. A més a més, la jornada també es podrà seguir via el perfil de Twitter @catalunyadades

La jornada, organitzada pel grup Catalunya Dades, ara mateix format per diferents administracions, associacions o grups d’interès, com ara la Generalitat de Catalunya, ajuntaments de Barcelona, Terrassa, Sabadell, Lleida i Badalona, Amical Viquipèdia, Softcatalà, Comunitat Mozilla, Catdroid, Guifinet, UOC (Universitat Oberta de Catalunya), UPF (Universitat Pompeu Fabra)-OpenCities, media 140, XIP (Xarxa d’Innovació Pública), CMT (Comissió del Mercat de Telecomunicacions), persegueix fer participar la societat en els processos de generació de valor a partir del coneixement i les dades obertes.

Paral·lelament, s’està organitzant un curs virtual Introducció a l’obertura i reutilització de dades’, del qual, durant la Jornada, se n’anunciaran les dates i els continguts.


Comentaris