El IL2-Sturmovick traduït al català des dels Cavallers del Cel – Comunitat Catalana de Simulació

Compartiu


Des dels Cavallers del Cel podrem gaudir del IL2-Sturmovik traduït al Català. IL2 és un simulador de vol de la segona guerra mundial, molt actiu i amb un nivell de realisme molt alt.

Aquesta és una primera versió, per la qual cosa és molt possible que hi hagi errors, qualsevol correcció no dubteu en fer-nos-la saber a través del fòrum de Cavallers del Cel.

Cavallers del Cel - Comunitat Catalana de Simulació

Cavallers del Cel
http://www.cavallersdelcel.cat

Amb la intenció d’omplir un buit existent en la simulació, neix Cavallers del Cel, la primera comunitat catalana de simulació, que pretén impulsar la simulació catalana i en català, acollint en una mateixa comunitat, a tots aquells catalanoparlants que desitgin gaudir dels diferents simuladors en la llengua catalana.

Cavallers del Cel neix amb la il·lusió de poder gaudir entre tots dels nostres simuladors preferits, ja siguin aeris, terrestres, marítims o de qualsevol àmbit, civils i militars, en una llengua tan bella i tan parlada com el català.

Des de Cavallers del Cel estem àvids de nous membres, que comencin a formar des de la base aquesta gran comunitat, necessitem no solament membres, també caps d’ala, moderadors, i tots aquells que creen i donen forma a una comunitat.

Ens podreu trobar en el fòrum i en el Team Speak 3, en el TS3 les hores de mes afluència són a la tarda-nit.

Vinga, que són pocs i covards, «Senglar 1, enemics a les dotze, calents, necessito ajuda».


Comentaris