Un gironí­ guanya la competició Extend Firefox

Compartiu


El dissabte 4 de març van anunciar-se els guanyadors de l’Extend Firefox Contest, una competició organitzada per la corporació Mozilla per a promoure el desenvolupament d’extensions d’aquest navegador.
En el seu desenllaç, un dels tres màxims guardonats ha estat el gironí­ Josep del Rio amb la Firefox Showcase. Aquesta extensió permet trobar i seleccionar fàcilment totes aquelles pestanyes que tinguem en les finestres obertes des de la barra lateral, augmentant així­ de forma interessant la funcionalitat base del navegador.

Paral·lelament, a la xarxa també podem trobar altres extensions realitzades per gent del país. És el cas de la popular gTranslate, del castellonenc Pau Tomàs, que utilitza els serveis de Google per a traduir els textos de les pàgines web dinàmicament.
Tothom interessat a aprofundir en la tecnologia Mozilla, i en el desenvolupament web en general, pot referir-se actualment al Mozilla Development Center, que també disposa d’una versió en català totalment oberta a contribucions.


Comentaris