Fira mercat De Tot CAT

Compartiu


Els dies 4, 5 i 6 de juny al Palau de Fires de Girona se celebrarà la Fira mercat De Tot Cat.  En un context d’interès creixent d’una part de la ciutadania per conèixer empreses sensibles a l’ús de la llengua catalana, així com el compromís adquirit per moltes d’elles incorporant el català als seus productes i serveis, neix la fira mercat “De Tot Cat”. La fira mercat “De Tot Cat” pretén donar a conèixer i fomentar l’ús de la llengua catalana en l’àmbit empresarial, així com escolars, consumidors finals i institucions públiques. De caràcter multisectorial, la fira farà visible els productes que es poden consumir etiquetats en llengua catalana.

La fira tindrà un caràcter nacional i multisectorial, per tant, comptarà amb la presència d’empreses, institucions i visitants d’arreu de l’àmbit lingüístic i farà que hi siguin visibles la majoria d’àmbits de la vida quotidiana en els quals es poden consumir productes en llengua catalana.

Softcatalà també hi serà present a la fira. A partir de dissabte, a l’estant de Softcatalà trobareu informació dels diversos projectes, podreu provar els programes del nostre Rebost, podreu jugar amb videojocs en català i també us podreu fer-vos voluntaris de Softcatalà.

En el marc de la Fira detotCAT, Softcatalà estarà a la taula rodona “cafè per Internet” que tindrà lloc dissabte, 5 de juny, de 6 a 7 de la tarda, juntament amb la Fundació PuntCAT, la WICCAC i el director general de Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Al web de la fira De Tot Cat podeu consultar el programa i les activitats que hi tindran lloc, a més a més de diversa informació sobre normatives i estudis de l’evolució del català en l’àmbit empresarial.


Comentaris