Festes a Barcelona el dijous 26 de juny i a Amposta i València el dissabte 28 per a celebrar la sortida del Firefox 3.0 en català

Compartiu


Amb motiu del recent llançament del navegador web Firefox 3 i el rècord mundial de baixades assolit el mateix dia de publicació, s’organitzen festes arreu del món per a celebrar-ho, com ja va essent habitual amb les diferents fites i aniversaris de Mozilla. La comunitat catalanoparlant no n’és una excepció i es prepararan actes a 3 ciutats del territori.

A Barcelona, la festa és el dijous 26 de juny a partir de les 7 de la tarda, organitzada per Softcatalà, responsable de la traducció al català. L’emplaçament escollit és el Centre Comarcal Lleidatà, a la Plaça Universitat, que acollirà la presentació de les novetats de la versió 3 i una taula rodona per a tractar què s’aporta per als diferents perfils d’usuari. Hi intervindran:

  • Pascal Chevrel (secretari general de Mozilla Europe i cap de localització web de Mozilla)
  • Toni Hermoso (membre de Softcatalà i coordinador del projecte de traducció al català del Firefox)
  • L’equip d’eyeOS (els joves creadors d’un sistema operatiu basat en web i profusament guardonat)

Tot seguit, en el mateix local hi actuarà la Carxofa i la Ceba, un grup barceloní que amenitzarà la vetllada festiva, on hi haurà tota mena de sorpreses i regals per als assistents.

A València, la festa és el dissabte 28 de juny, organitzada per Ubuntu.cat, a partir de les 10 del matí a Ca Revolta. S’hi explicaran les novetats del Firefox 3.0, es farà una comparativa amb la resta de navegadors i haurà obsequis commemoratius.

Amposta, la festa és el mateix dissabte 28 de juny, organitzada per Atictes, a partir de les 5 de la tarda al Bart’s Café. S’hi farà un tast del nou Firefox 3 i qui s’acosti podrà gaudir també d’obsequis commemoratius.

Pot consultar-se amb més detall les celebracions i com arribar-hi a: festa.firefox.cat. L’assistència és gratuïta i oberta a tothom.


Comentaris