Festa de llançament del nou Ubuntu 9.04

Compartiu


La comunitat d’usuaris de l’Ubuntu en català conjuntament amb l’IES Nicolau Copèrnic de Terrassa organitzen els dies 8 i 9 de maig la Festa de llançament del nou Ubuntu 9.04, amb el sobrenom Jaunty Jackalope.

Comptem amb més de 15 activitats entre xerrades, tallers, festa d’instal·lació i tornejos de jocs lliures. Els 100 primers inscrits tenen samarreta i dinar inclosos i durant la festa sortejarem entre els assistents un disc dur multimèdia, una pocket bike i altres regals.

Quins temes s’hi tractaran? Temes relacionats amb el programari i la cultura lliure. Es prioritzaran els temes més relacionats amb el sistema operatiu Ubuntu. Qui l’organitza? L’equip local i la comunitat d’Ubuntu en català conjuntament amb l’IES Nicolau Copèrnic, qui a més patrocina l’esdeveniment. Podeu consultar la llista completa de persones que col·laboren en l’organització a la wiki de la festa. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa i del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Qui la patrocina?

Us hi esperem! Us podeu inscriure aquí.


Comentaris