Disponible la traducció al català del programa de telefonia IP Skype 2.0

Compartiu


Des d’avui mateix, ja es pot descarregar de la web de Fes-Ho-Cat, la recent traducció (requereix tenir instal·lada la versió anglesa previàment) de l’última versió de l’Skype. Aquesta, que ja és la tercera versió traduida per l’equip del directori català, ja incorpora opcions de videotrucada.

L’Skype, el programa de telefonia IP que ha revolucionat el món de les telecomunicacions per internet, ara en mans de l’empresa eBay, és un dels grans actors en la lluïta oberta per a la conquesta de la comunicació dels internautes. Google, Microsoft i Yahoo en són els principals contrincants.

Amb aquesta darrera versió, l’Skype presenta les seves credencials amb la incorporació de videotrucades, així com millores en la seva usabilitat. Millores en la qualitat del so, organització dels contactes en grups, redirecció de trucades a fixes o mòbils, i d’altres opcions menys importants però força útils com la visualització de l’hora local dels contactes.

Fes-Ho-Cat, és un projecte de directori local de qualitat, que intenta prioritzar els continguts de qualitat de la xarxa catalana, en front dels grans cercadors o directoris globals. Segons dades extretes d’Alexa, aquest ja s’ha convertit en el segon directori més popular en català, per darrera de Cercat.com.


Comentaris