Campanya per incloure el català a la PlayStation 3

Compartiu


Sony, i concretament el bloc oficial de PlayStation als EUA, ha estrenat aquesta setmana una secció on els usuaris registrats de PlayStation Network (PSN) poden demanar qualsevol millora per a les videoconsoles de Sony. PlayStation.Blog Share és el lloc on es podrà dir directament a Sony què es desitja que tinguin les properes actualitzacions del firmware.

Qualsevol usuari de PSN pot crear una petició i, quan aquesta ha passat els filtres de moderació, estarà disponible perquè els usuaris del bloc puguin votar-la positivament o negativa. Així s’anirà fent un rànquing i Sony sabrà què és allò que més desitgen els seus consumidors. La iniciativa és molt interessant i caldrà seguir amb atenció si les propostes que arriben a les primeres posicions de la llista es converteixen en realitat en properes actualitzacions de les seves videoconsoles.

Són moltes les coses que els usuaris volen per a les seves videoconsoles i a dia d’avui ja hi ha 436 peticions, com per exemple:

Per tant, només cal que es voti positivament aquelles que més interessin.

Obre les portes al català?

Com que la gran majoria de propostes ja estan cobertes, caldria centrar-se en el català. Si recordeu una de les últimes paraules de James Amstrong, vicepresident sènior de PlayStation de Sony per al sud d’Europa:

“Si se’ns exigeix videojocs doblats o subtitulats en català i guanyem diners amb aquest producte, nosaltres estarem encantats d’incorporar-lo. (…) Només farem allò que ens exigeixi el consumidor i alhora ens asseguri rendibilitat”.

Des de la pàgina VaDeJocs pensen que aquest pot ser un dels pocs llocs oficials on es pot fer escoltar la nostra veu. Per això s’ha creat una petició que demana que afegeixin el català al sistema de menús de PlayStation 3 i PlayStation Portable. És per això que us demanem que doneu suport a aquesta petició i que, a més, en feu difusió a tots els vostres coneguts i amistats perquè així el mateix James Amstrong no ens pugui dir que el consumidor no exigeix que vol el català en les seves videoconsoles.

Passos a seguir per donar suport a la petició:

Usuaris no registrats 

Registreu-vos a PlayStation Network gratuïtament (seguiu l’enllaç)

Un cop registrats, accediu a PlayStation.Blog Share

Identifiqueu-vos a través del text LOGIN o des d’aquest enllaç

Feu clic al següent enllaç per accedir directament a la petició sobre el català

Feu clic al botó que representa el vot positiu (una fletxa verda que senyala amunt)

És important deixar un comentari, sempre pot ajudar veure que la gent realment no vota per inèrcia.

Els usuaris que ja hi estigueu registrats, només cal que us salteu els primers dos passos i continueu.

Així doncs, endavant! Centralitzem amb aquesta petició tots els nostres esforços per aconseguir un petit gran pas per als videojugadors i videojugadores de parla catalana.

 


Comentaris