3era Setmana Tecnològica de Granollers de l’1 al 6 d’octubre

Compartiu


La tercera setmana Tecnològica de Granollers es presenta, de forma similar a la passada edició, com uns dies per viure de ben a prop les noves tecnologies i conèixer les millores que aquestes ens aporten a tots els ciutadans, empreses i institucions de Granollers i comarca.

Enguany la setmana tecnològica té com a tema central la digitalització de l’àudio. El protagonista és el so i l’oportunitat que genera la tecnologia actual per emmagatzemar-lo en forma digital i perllongar-ne així la durabilitat. Entre altres activitats, es farà un concert de videoart i un concurs de digitalització de sons de la
ciutat
.

Una de les novetats d’aquesta edició és la instal·lació d’un punt de recollida de material informàtic obsolet al CTUG (Centre Tecnològic i Universitari de Granollers), de dilluns a divendres de 9 a 21 hores. La fundació SISOSCAT reciclarà i enviarà tot el material recollit a països en vies de desenvolupament.

La setmana tecnològica d’aquest any ha de consolidar l’aposta iniciada en l’anterior edició d’incorporar activitats adreçades a persones que treballen en el món de les arts i necessiten la tecnologia per a les seves creacions.

Igualment es seguirà apostant per impulsar el programari lliure fent
tallers com: “OpenOffice, una alternativa a l’Office de Windows”, “Linux
per als més petits”
i “Inicia’t en el programari lliure”.

L’adreça on està tota la informació de la Setmana és a:
http://www.ctug.cat/news_detail?idnewsitem=1000695.


Comentaris