Publicitat
Publicitat

LibreOffice

Aquesta és la revisió aprovada d'aquesta pàgina, així com la més recent.

Dreceres ràpides: navegació, cerca
LibreOfficelogo.png
Libo writer.jpg

Autor:

The Document Foundation

Llicència:

Programari lliure

Lloc web:

http://ca.libreoffice.org

App-odf.png

Veieu cap problema en aquesta fitxa?
Problema amb la fitxa

Traduït per
Softcatalà
Vegeu el projecte

4.07
(919 vots)

Baixada

Linux-ico-rebost.png
Per a Linux — x86 o x86_64 (4.4.1 i 4.3.6) 220.27 MB
Fletxa baixada rebost.jpg
OSX-ico-rebost.png
Per a OSX — Intel, branca en desenvolupament (Fresh) (4.4.1) 181.59 MB
Fletxa baixada rebost.jpg
OSX-ico-rebost.png
Per a OSX — Intel, branca en manteniment (Still) (4.3.6) 174.85 MB
Fletxa baixada rebost.jpg
Windows-ico-rebost.png
Per a Windows — branca en desenvolupament (Fresh) (4.4.1) 213.88 MB
Fletxa baixada rebost.jpg
Windows-ico-rebost.png
Per a Windows — branca en manteniment (Still) (4.3.6) 215.43 MB
Fletxa baixada rebost.jpg

Descripció

IMPORTANT: Si el LibreOffice 4.2.4 o 4.2.5 no corregeix correctament en català llegiu aquesta pàgina. Si el problema és que els menús no es mostren en català, seguiu aquestes instruccions.

El LibreOffice és un paquet ofimàtic lliure derivat de l'OpenOffice.org i mantingut per part de l'antiga comunitat. Aquesta versió inclou tant la versió en l'estàndard general de la llengua catalana com en la variant valenciana, que podeu triar durant el procés d'instal·lació (català o català (valencià)).

Conté un processador de textos (Writer) compatible amb Microsoft Word, un gestor de fulls de càlcul (Calc) compatible amb Microsoft Excel, un editor de presentacions (Impress) compatible amb Microsoft Power Point, un editor de bases de dades (Base) que pot importar bases de dades Microsoft Access, un editor de dibuixos vectorials i gràfics (Draw) i un editor de fórmules matemàtiques (Math).

Per al Linux i per al Mac, cal instal·lar primer la versió en anglès i a continuació el respectiu paquet català (general o valencià).

Ara per ara l'instal·lador no inclou l'ajuda, que s'ha d'instal·lar a banda. A Informació addicional teniu els enllaços als paquets d'ajuda en català i català (valencià).

Nota: Si teniu instal·lat l'OpenOffice.org, es recomana desinstal·lar-lo abans d'instal·lar el LibreOffice. Les dues versions disponibles del LibreOffice són completes i independents una de l'altra. La branca principal del LibreOffice és la darrera versió, la branca anterior és la recomanada per a entorns de treball on es requereix la màxima estabilitat, a canvi de no gaudir de les darrers funcionalitats.

Informació addicional

Tot seguit teniu recursos relacionats amb el LibreOffice que podeu instal·lar de forma addicional.

Els següents diccionaris ja els incorpora l'instal·lador en català, però els teniu disponibles igualment per a qualsevol versió del LibreOffice o Apache OpenOffice:

Aviseu-nos d'un problema a la fitxa

Apunteu tot allò que sigui problemes amb la fitxa o els enllaços de baixada. Per a problemes que tingueu amb el funcionament del programa, adreceu-vos als fòrums, a les llistes de correu o al web de l'autor del programa. No contestarem cap missatge relacionat amb problemes propis dels programes, atès que l'equip del Rebost de Softcatalà no té capacitat de ser un servei d'assistència tècnica.

Nom:
Adreça electrònica: (opcional)
Comentari:
Comprovació: Escriviu l'any actual al revés (obligatori)