Publicitat
Publicitat

OpenOffice.org

Aquesta és la revisió aprovada d'aquesta pàgina, així com la més recent.

Dreceres ràpides: navegació, cerca
L'antiga comunitat OpenOffice.org treballa avui en dia en el projecte LibreOffice, que és un paquet ofimàtic de prestacions superiors totalment en català. Entre les millores del LibreOffice s'inclou una millor importació d'altres formats i centenars d'errors corregits. Més informació...Si disposeu d'una versió antiga de l'OpenOffice.org, us recomanem desinstal·lar-la i instal·lar el LibreOffice.
OpenOffice.org.png
OOo-2.0-Writter.png

Autor:

OpenOffice.org

Llicència:

Programari lliure


App-odf.png

Veieu cap problema en aquesta fitxa?
Problema amb la fitxa
4.17
(4803 vots)

Baixada

Descripció

L'OpenOffice.org és un paquet ofimàtic lliure amb el qual podem crear documents dinàmics, analitzar dades, dissenyar agradables presentacions, produir dibuixos espectaculars i moltes altres coses. Disponible en català i moltes altres llengües per a Windows, Linux i Mac. És compatible amb molts formats ofimàtics, entre els quals els del Microsoft Office. És utilitzat normalment tant en entorns domèstics com acadèmics i empresarials.

La versió en català de l'OpenOffice.org fou la primera traducció comunitària d'aquest paquet ofimàtic lliure. Actualment és, probablement, el programa informàtic en català amb més difusió.

Avís

El projecte OpenOffice.org no publicarà noves actualitzacions del programa. La versió que voleu baixar té diversos problemes de seguretat coneguts, en concret dos que poden afectar la seguretat dels usuaris:

  • Error de seguretat CVE-2012-2149. Es recomana no obrir fitxers del Wordperfect (extensió WPD) de fonts no fiables o desconegudes.
  • Error de seguretat VE-2012-0037. És possible incloure fitxers del disc dur en documents OpenOffice.org sense consentiment de l'usuari. Hi ha un pedaç que ho soluciona que es pot baixar i instal·lar per separat.

Aviseu-nos d'un problema a la fitxa

Apunteu tot allò que sigui problemes amb la fitxa o els enllaços de baixada. Per a problemes que tingueu amb el funcionament del programa, adreceu-vos als fòrums, a les llistes de correu o al web de l'autor del programa. No contestarem cap missatge relacionat amb problemes propis dels programes, atès que l'equip del Rebost de Softcatalà no té capacitat de ser un servei d'assistència tècnica.

Nom:
Adreça electrònica: (opcional)
Comentari:
Comprovació: Escriviu l'any actual al revés (obligatori)