Publicitat
Publicitat

Abiword


Dreceres ràpides: navegació, cerca

Abilogo.jpg

Lloc web: http://www.abisource.com/contribute/translate/

Contacte(s): Jmas

Podeu subscriure-us a la llista de correu del projecte per contribuir-hi.

Contingut

[modifica] Introducció

L'AbiWord és un processador de textos que té un aspecte semblant al Microsoft Word, però que és lliure i molt més lleuger. L'AbiWord ofereix un munt de funcions per al tractament de textos; inclou totes les opcions habituals de formatació de caràcters, alineament de paràgrafs, regles, tabulacions, etc. Permet utilitzar tipus de lletra True Type, desfer i refer accions de manera il·limitada i inserir imatges del disc dur al document. A més del format propi de l'AbiWord, el programa pot obrir els formats del Word, de text enriquit (RTF), HTML i de text senzill.

Si necessiteu un programa de processament de textos bàsic, però efectiu, l'AbiWord és una gran elecció. La versió en català inclou un verificador ortogràfic en català, castellà, francès i anglès.

Abi.jpg

Captura de pantalla de l'AbiWord

[modifica] Preguntes més freqüents

Trobareu tota la informació que hem recopilat sobre l'AbiWord en les respostes a les preguntes més freqüents (PMF).

[modifica] Extensions

Els desenvolupadors de programari poden ampliar la funcionalitat de l'AbiWord mitjançant les extensions, que es distribueixen per separat i permeten afegir-hi possibilitats molt interessants, com ara nous formats d'importació i d'exportació de documents i gràfics. Entre les extensions que hi ha disponibles, destaquen les d'exportació a formats DocBook, OpenDocument i organitzadors personals. Entre les que proporcionen nova funcionalitat, destaquen les extensions WikiPedia, FreeTranslation o Google, les quals donen accés a aquests serveis des del mateix AbiWord.

[modifica] Àrea de descàrrega

[modifica] Com podeu ajudar-nos

Primer us recomanem que us familiaritzeu amb els nostres criteris lingüístics:

Després subscriviu-vos a la llista del GNOME i envieu-nos tots els problemes amb què us trobeu, demaneu-nos què cal traduir o participeu en el projecte.

[modifica] Més informació

Podeu trobar més informació sobre l'AbiWord a www.abisource.com.

Separa Categories