Publicitat
Publicitat

WinRAR

Aquesta és la revisió aprovada d'aquesta pàgina, així com la més recent.

Dreceres ràpides: navegació, cerca
WinRAR-Logo.png
Rebost-wrar.gif

Autor:

Rarlab

Llicència:

Demostració comercial

Lloc web:

http://www.rarlab.com/


Veieu cap problema en aquesta fitxa?
Problema amb la fitxa
3.51
(671 vots)

Baixada

Windows-ico-rebost.png
Per a Windows32 (5.20) 1.79 MB
Fletxa baixada rebost.jpg
Windows-ico-rebost.png
Per a Windows64 (5.20) 1.95 MB
Fletxa baixada rebost.jpg

Descripció

El WinRAR és una completa utilitat d'arxivament de fitxers per a Windows XP o superior que pot gestionar els fitxers RAR, ZIP, ARJ, CAB, LZH, TAR, GZ, ACE, BZIP2, JAR i UUE nativament.

El WinRAR crea fitxers RAR, que tot sovint són més petits que els fitxers ZIP o ARJ. Els fitxers RAR poden ser auto-extraïbles, poden realitzar una verificació d'autenticitat sobre si mateixos i poden incloure comentaris ANSI de color.

A més dels formats RAR i ZIP, el WinRAR permet l'ús dels formats més habituals; es pot integrar amb l'intèrpret d'ordres del Windows, la qual cosa fa pràcticament instantani treballar amb gairebé qualsevol tipus de fitxer. Pot extreure, comprovar, actualitzar, suprimir i reparar els fitxers ZIP, i també us permet afegir o modificar comentaris i crear fitxers ZIP auto-extraïbles.

El WinRAR proporciona una ordre d'estimació que determina el grau de compressió dels fitxers i carpetes seleccionades, i un menú de favorits que conté els noms de les carpetes i fitxers preseleccionats.

Aviseu-nos d'un problema a la fitxa

Apunteu tot allò que sigui problemes amb la fitxa o els enllaços de baixada. Per a problemes que tingueu amb el funcionament del programa, adreceu-vos als fòrums, a les llistes de correu o al web de l'autor del programa. No contestarem cap missatge relacionat amb problemes propis dels programes, atès que l'equip del Rebost de Softcatalà no té capacitat de ser un servei d'assistència tècnica.

Nom:
Adreça electrònica: (opcional)
Comentari:
Comprovació: Escriviu l'any actual al revés (obligatori)