Publicitat
Publicitat

Paquet d'interfície en català per al Windows 7

Aquesta és la revisió aprovada d'aquesta pàgina, així com la més recent.

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Logo Windows 7.svg

Autor:

Microsoft

Llicència:

Programari gratuït (només el paquet)

Lloc web:

http://www.microsoft.cat


Veieu cap problema en aquesta fitxa?
Problema amb la fitxa
2.84
(108 vots)

Baixada

Windows-ico-rebost.png
Per a Windows (1.0) 2.59 MB
Fletxa baixada rebost.jpg

Descripció

(Podeu fer-ne la instal·lació automatitzada mitjançant el Catalanitzador de Softcatalà)

El Paquet d'interfície en català per al Windows 7, de Microsoft, permet una traducció parcial al català de totes les edicions en espanyol i francès del Windows 7. El paquet disposa de dues versions, una per 32 bits i una altra per 64 bits. Trieu un paquet o l'altre en funció de la vostra versió del Windows 7.

Un cop instal·lat, trobarem que els principals elements de la interfície d'usuari estan traduïts, incloent-hi el tauler de control i pràcticament totes les eines habituals que podem fer servir durant una sessió normal d'ús del Microsoft Windows 7. Les parts no traduïdes al català es mostraran en la llengua base (espanyol o francès).

El paquet, un cop instal·lat, es pot desinstal·lar sense cap mena de problema; deixa el sistema tal com el teníem abans i és compatible amb totes les aplicacions que ja tinguem instal·lades.

Atenció: En general aquest paquet NOMÉS funciona sobre el Windows 7 en espanyol o francès. Si disposeu de la versió Ultimate del Windows 7 en una altra llengua, per posar-la en català necessitareu instal·lar-hi primer el paquet d'espanyol o francès. El paquet pel Windows 7 no funciona en altres versions anteriors de Windows (95, 98, Me, 2000, XP o Vista).

Aviseu-nos d'un problema a la fitxa

Apunteu tot allò que sigui problemes amb la fitxa o els enllaços de baixada. Per a problemes que tingueu amb el funcionament del programa, adreceu-vos als fòrums, a les llistes de correu o al web de l'autor del programa. No contestarem cap missatge relacionat amb problemes propis dels programes, atès que l'equip del Rebost de Softcatalà no té capacitat de ser un servei d'assistència tècnica.

Nom:
Adreça electrònica: (opcional)
Comentari:
Comprovació: Escriviu l'any actual al revés (obligatori)