Publicitat
Publicitat

KEME-Contabilidad

Aquesta és la revisió aprovada d'aquesta pàgina, així com la més recent.

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Keme.png
Rebost KEME.png

Autor:

José Manuel Díez

Llicència:

Programari lliure (GPL)

Lloc web:

http://keme.sourceforge.net


Veieu cap problema en aquesta fitxa?
Problema amb la fitxa
3.37
(60 vots)

Baixada

Windows-ico-rebost.png
Per a Windows (2.6) 21.1 MB
Fletxa baixada rebost.jpg
Linux-ico-rebost.png
Per a Linux (2.6) 19.5 MB
Fletxa baixada rebost.jpg
OSX-ico-rebost.png
Per a OSX (2.6) 18.4 MB
Fletxa baixada rebost.jpg

Descripció

El programa KEME-Contabilidad és una aplicació multiplataforma de codi obert per portar comptabilitats. És multilloc, multiempresa, multiplataforma i s'ha publicat sense cap limitació.

Inclou prestacions avançades de comptabilitat com ara un editor d'estats comptables de lliure configuració en el que podem utilitzar magnituds referents als saldos mitjans dels comptes, saldos inicials, d'un període i altres. La possibilitat de crear assentaments automàtics permet simplificar les tasques de registrar informació comptable repetitiva o de certa complexitat. A banda d'això, s'hi afegeixen una sèrie de característiques que abasten aspectes fiscals (llibres oficials i liquidacions d'IVA, ajustos amb amortitzacions i altres) i utilitats per a processar la informacio comptable.

Nota: La instal·lació és en espanyol i en executar el programa per primer cop, aquest es mostrà en espanyol. Per canviar-ne la llengua, aneu a Utilitats>Preferències, trieu el català i reinicieu el programa.

Aviseu-nos d'un problema a la fitxa

Apunteu tot allò que sigui problemes amb la fitxa o els enllaços de baixada. Per a problemes que tingueu amb el funcionament del programa, adreceu-vos als fòrums, a les llistes de correu o al web de l'autor del programa. No contestarem cap missatge relacionat amb problemes propis dels programes, atès que l'equip del Rebost de Softcatalà no té capacitat de ser un servei d'assistència tècnica.

Nom:
Adreça electrònica: (opcional)
Comentari:
Comprovació: Escriviu l'any actual al revés (obligatori)