Publicitat
Publicitat

GNOME

Aquesta és la revisió aprovada d'aquesta pàgina, així com la més recent.

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Logo GNOME.png
Rebost GNOME.png

Autor:

Projecte GNOME

Llicència:

Programari lliure (GPL)

Lloc web:

http://www.gnome.org


Veieu cap problema en aquesta fitxa?
Problema amb la fitxa

Traduït per
Softcatalà
Vegeu el projecte

2.72
(60 vots)

Baixada

Descripció

El GNOME és un entorn d'escriptori per al nostre ordinador disponible per a sistemes Unix i GNU/Linux, conegut sobretot perquè és un dels escriptoris que inclouen la majoria de distribucions GNU/Linux.

El GNOME inclou un seguit d'aplicacions que ens permeten gestionar completament el nostre ordinador i desenvolupar-hi qualsevol acció relacionada (Internet, ofimàtica, multimèdia, etc). Entre els programes més coneguts hi ha l'Epiphany (navegador web), l'Evolution (correu electrònic, gestor personal), el Totem (reproductor multimèdia), el Brasero (enregistrador CD/DVD), l'Ekiga (telefonia IP) i desenes de programes més disponibles en català.

A més, molt programari lliure es basa en les biblioteques Gtk del GNOME, com l'Abiword, el GnuCash, el Gnumeric, el Pidgin i d'altres.

Instal·lació Linux: Hi ha distribucions que inclouen el GNOME com a escriptori per defecte. La majoria de distribucions, encara que no es basin en GNOME, permeten l'opció d'instal·lar-lo. Consulteu la informació sobre la vostra distribució GNU/Linux.

Aviseu-nos d'un problema a la fitxa

Apunteu tot allò que sigui problemes amb la fitxa o els enllaços de baixada. Per a problemes que tingueu amb el funcionament del programa, adreceu-vos als fòrums, a les llistes de correu o al web de l'autor del programa. No contestarem cap missatge relacionat amb problemes propis dels programes, atès que l'equip del Rebost de Softcatalà no té capacitat de ser un servei d'assistència tècnica.

Nom:
Adreça electrònica: (opcional)
Comentari:
Comprovació: Escriviu l'any actual al revés (obligatori)