Publicitat
Publicitat

FileZilla

Aquesta és la revisió aprovada d'aquesta pàgina, així com la més recent.

Dreceres ràpides: navegació, cerca
AVÍS: Ens cal gent per garantir que les properes versions d'aquesta aplicació continuïn en català. Voleu ajudar-hi?
Filezilla logo.png

Autor:

Tim Kosse i altres

Llicència:

Programari lliure (GPL)

Lloc web:

http://filezilla-project.org


Veieu cap problema en aquesta fitxa?
Problema amb la fitxa
2.76
(95 vots)

Baixada

Windows-ico-rebost.png
Per a Windows (3.9.0.5) 5.78 MB
Fletxa baixada rebost.jpg
Linux-ico-rebost.png
Per a Linux (3.9.0.5)
Fletxa baixada rebost.jpg
OSX-ico-rebost.png
Per a OSX (3.9.0.5)
Fletxa baixada rebost.jpg

Descripció

El FileZilla és un client FTP per a Windows, Linux, FreeBSD i MacOS X. És programari lliure i de codi obert, amb llicència GPL. Permet l'ús d'FTP, SFTP i FTP sobre SSL.

La finestra principal es divideix en quatre parts diferenciades, que són l'administrador de llocs, el registre de missatges, la vista de fitxers i directoris i la cua de transferències.

L'administrador de llocs, a dalt de tot, permet a l'usuari crear una llista de llocs FTP cadascun associat amb les seves dades de connexió, incloent el nombre de port a usar i si es tracta d'una sessió anònima o amb identificació. En aquest últim cas es guarda el nom d'usuari i opcionalment la contrasenya.

El registre de missatges, sota l'administrador de llocs, és una consola on es mostren les ordres enviades al servidor remot i les respostes d'aquest.

La vista de fitxers i directoris, situada sota el registre de missatges, proporciona una interfície gràfica semblant a un navegador de fitxers que permet navegar per les carpetes i veure i alterar els seus continguts tant a la màquina local com a la remota. Els usuaris poden arrossegar i deixar anar fitxers i directoris entre els ordinadors local i remot.

La cua de transferències, situada a la part de baix de la finestra, mostra en temps real l'estat de cada transferència activa o en cua.

Nota Windows: La instal·lació és en anglès i a l'acabar mostra el programa en l'idioma del vostre sistema. Si no us apareix en català, aneu a Edita>Paràmetres>Llengua i trieu el català.

Aviseu-nos d'un problema a la fitxa

Apunteu tot allò que sigui problemes amb la fitxa o els enllaços de baixada. Per a problemes que tingueu amb el funcionament del programa, adreceu-vos als fòrums, a les llistes de correu o al web de l'autor del programa. No contestarem cap missatge relacionat amb problemes propis dels programes, atès que l'equip del Rebost de Softcatalà no té capacitat de ser un servei d'assistència tècnica.

Nom:
Adreça electrònica: (opcional)
Comentari:
Comprovació: Escriviu l'any actual al revés (obligatori)