Publicitat
Publicitat

Paquet d'interfície en català per al Windows XP

Aquesta és la revisió aprovada d'aquesta pàgina, així com la més recent.

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Microsoft Windows XP Logo.svg
Rebost-winxp.jpg

Autor:

Microsoft

Llicència:

Programari gratuït (només el paquet)

Lloc web:

http://www.microsoft.cat


Veieu cap problema en aquesta fitxa?
Problema amb la fitxa
3.65
(468 vots)

Baixada

Windows-ico-rebost.png
Per a Windows (2.0) 2.76 MB
Fletxa baixada rebost.jpg

Descripció

(Podeu fer-ne la instal·lació automatitzada mitjançant el Catalanitzador de Softcatalà)

El Paquet d'interfície en català per al Windows XP, de Microsoft, permet una traducció parcial al català de les edicions en espanyol del Windows XP Professional o Home edition. Un cop instal·lat, trobarem que els principals elements de la interfície d'usuari estan traduïts, incloent-hi el tauler de control i pràcticament totes les eines habituals que podem fer servir durant una sessió normal d'ús del Microsoft Windows XP.

El paquet, un cop instal·lat, es pot desinstal·lar sense cap mena de problema; deixa el sistema tal com el teníem abans i és compatible amb totes les aplicacions que ja tinguem instal·lades.

Atenció: Aquest paquet NOMÉS funciona sobre el Windows XP Professional i Home en espanyol. No funciona sobre versions en altres llengües (anglès, per exemple) ni en altres versions anteriors de Windows (95, 98, Me, 2000 o NT 4.0).

Aviseu-nos d'un problema a la fitxa

Apunteu tot allò que sigui problemes amb la fitxa o els enllaços de baixada. Per a problemes que tingueu amb el funcionament del programa, adreceu-vos als fòrums, a les llistes de correu o al web de l'autor del programa. No contestarem cap missatge relacionat amb problemes propis dels programes, atès que l'equip del Rebost de Softcatalà no té capacitat de ser un servei d'assistència tècnica.

Nom:
Adreça electrònica: (opcional)
Comentari:
Comprovació: Escriviu l'any actual al revés (obligatori)