Publicitat
Publicitat

Debian

Aquesta és la revisió aprovada d'aquesta pàgina, així com la més recent.

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Logo Debian.svg
Debian-7.png

Autor:

Projecte Debian

Llicència:

Programari lliure

Lloc web:

http://www.debian.org/


Veieu cap problema en aquesta fitxa?
Problema amb la fitxa
2.62
(73 vots)

Baixada

Linux-ico-rebost.png
Per a Linux32 (7.1.0) 612.26 MB
Fletxa baixada rebost.jpg
Linux-ico-rebost.png
Per a Linux64 (7.1.0)
Fletxa baixada rebost.jpg

Descripció

Debian és un sistema operatiu completament lliure i desenvolupat íntegrament per voluntaris. Debian utilitza el kernel Linux (el nucli d'un sistema operatiu), si bé la majoria de les eines bàsiques provenen del projecte GNU; és per això el nom GNU/Linux. Basada en l'escriptori GNOME, completament traduït al català, hi inclou més de 18.733 paquets, programari precompilat distribuït en un format que fa més senzilla la instal·lació a l'ordinador, els principals del quals disponibles en català.

Debian destaca per la seva disponibilitat per a un gran nombre d'arquitectures de maquinari. La versió que us n'oferim és la versió estàndard per a 32 bits en CD. Si voleu altres versions, visiteu el lloc web de Debian.

Aviseu-nos d'un problema a la fitxa

Apunteu tot allò que sigui problemes amb la fitxa o els enllaços de baixada. Per a problemes que tingueu amb el funcionament del programa, adreceu-vos als fòrums, a les llistes de correu o al web de l'autor del programa. No contestarem cap missatge relacionat amb problemes propis dels programes, atès que l'equip del Rebost de Softcatalà no té capacitat de ser un servei d'assistència tècnica.

Nom:
Adreça electrònica: (opcional)
Comentari:
Comprovació: Escriviu l'any actual al revés (obligatori)