Publicitat
Publicitat

Actualitat

tecnològica i de llengua catalana

Softcatalà és guardonada en l'onzena edició dels premis Jaume I - Casal d'Elx

Softcatalà

El proppassat dissabte 13 de juny es va celebrar l'onzena edició dels premis Jaume I - Casal d'Elx. En el marc d'un sopar de gala en el camp esportiu de la ciutat, i coincidint precisament amb l'onzè aniversari del Casal Jaume I d'Elx, foren guardonats enguany: Alfons López i Tena (president del Cercle d'Estudis Sobiranistes), Joan-Carles Martí i Casanova (vicepresident de l'associació El Tempir d'Elx) i l'associació Softcatalà, premiada pel seu compromís amb la llengua catalana en l'àmbit de la informàtica, les noves tecnologies i Internet.
L'acte fou amenitzat per l'actuació-concert del grup valencià Batà.

Al final de la gala, Jeroni Rico presentà als assistents la tasca activa de Softcatalà a favor de la normalització de la llengua catalana i els diferents motius pels quals l'associació rebé el suport per part del jurat, format per diferents membres del casal.
Des de Softcatalà s'agraí cordialment l'honor rebut i es recordà el caràcter voluntarista i sense afany de lucre de l'associació en els seus recents 10 anys de vida, alhora que s'animà a la implicació de tothom qui puga estar preocupat pel paper del català en la societat del coneixement actual i futura.

Lliurament dels premis Jaume I - Casal d'Elx. Foto cortesia de Jeroni Rico.

Lliurament dels premis Jaume I - Casal d'Elx. Foto cortesia de Jeroni Rico.

Publicitat

Comentaris

Avis sobre el navegador   

Josep, no soc de softcatala, de totes maneres jo també penso que l'avis potser es un pel massa agressiu.

El que has de fer no es canviar de navegador, sino cambiar les preferencies del teu navegador, per a que t'identifiqui com a catalanoparlant (sense canviar l'idioma en el que esta).

Aqui s'explica com fer-ho:
http://navegaencatala.cat/com_navegar_en_catala.html#win-ie

Es molt senzill:
Eines-> Opcions d'Internet-> Pestanya General -> Botó llengües -> Afegeix (i triar català)

Això farà que les pagines s'et mostrin en català si estan disponibles en multiples llengues.

Avis sobre el navegador   

Navego amb el navegador que em va millor (MSIE 8). Visco a França i ving a veure la vostre pagina en Català perqué es la meva llenga materna. Si ting que cambiar de navegador a cada vegada que ving, no vindre mès.

Bon dia


Sessió