Publicitat
Publicitat

WI-Fi: Adivina quin driver entre mils

Envia una resposta


Introduïu el codi EN SENTIT INVERS a com està escrit. No es distingeix entre majúscules i minúscules.
Emoticones
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
El BBCode està ACTIU
[img] està ACTIU
[flash] està INACTIU
[url] està ACTIU
Les emoticones estan ACTIVES
Revisió del tema
   

Amplia la vista Revisió del tema: WI-Fi: Adivina quin driver entre mils

Re: WI-Fi: Adivina quin driver entre mils

Entrada Autor: Visitant Data: dt. març 22, 2011 8:11 pm

Em sembla que havia respost a Cubells, si he resultat ofensiu ho sento, sols volia reflectir lo que jo i molts passam i ens fa deixar de banda aquest sistema.
Ja havia instal·lat Linux, inclòs Mandriva entre d'altres a aquest ordinador, i amb aquesta targeta Wi-Fi, i tot havia anat be, però aquesta vegada no, de fet és un AMD64 que ja sols utilitzo per fer proves.
No tinc res contra Linux, tot el contrari, desitjo passar-me a Linux, però sempre tinc que desistir per algun motiu, pot ser Windows em te mal acostumat.

Tema resolt?

Entrada Autor: LluísLl Data: dl. març 21, 2011 9:55 am

Tant el títol del post, com el sobrenom, ja denotaven un malestar inicial. No m'hi vaig ficar perquè em faltava informació.

En Cubells, intentant ajudar-te, et demana la sortida de lspci, però no veig que li hagis respost. Amb aquesta sortida, tindríem la informació específica de l'aparell -sovint hi ha diferències en models externament iguals-. Acabes deixant un missatge on, clarament, mostres el teu malestar, i que, personalment, he trobat desagradable. Bé, què esperes si no fas cas a qui et vol ajudar?

Aquesta targeta no et funciona, perquè probablement el fabricant no ha fet drivers per a linux. No li donis la culpa a qui no la té. L'ndiswrapper, del que parles en un dels teus missatges, és un embolcall que permet a Linux fer anar els drivers de windows, però no sempre funciona. Amb la comanda lspci haguéssim pogut saber si el problema es podria resoldre.

A remarcar que tinc 4 aparells que em donen wifi-, i tots funcionen perfectament amb Linux sense cap mena de problema, també quan treballo amb el router netgear d'ONO.

Sort

Re: WI-Fi: Adivina quin driver entre mils

Entrada Autor: Visitant Data: dg. març 20, 2011 6:26 pm

Cas resolt
Després d'intentar instal·lar la xarxa Wi-Fi una i altra vegada no reconeixent els arxius que em demanava, he tornat instal·lar el Windows i cap problema.
He intentat moltes vegades passar-me a Linux, però segueix donant massa problemes, i no som nou, duc més de 20 anys amb Windows.
Es impossible que Linux vagi a més mentres no sigui més amigable amb els usuaris.

Re: WI-Fi: Adivina quin driver entre mils

Entrada Autor: Visitant Data: dt. març 15, 2011 12:26 am

Perdona que no respongués abans, no havia entrat al fórum.
Responent a la pregunta: no m'apareix cap Wi-Fi disponible, abans hi havia Windows XP i n'apareixien unes quantes.
La targeta inalàmbrica és Belkin: High-Speed Mode Wireless G Desktop Network Card (802.11 g / no és N), podria ser aquesta la causa? amb Windows XP anava be, pero amb una velocitat que no arribava ni al 30% en no ser massa compatibles, i després de baixar i instal·lar un arxiu de ONO.
Ja te desde un principi connexió per cable sense problemes, però vull portar-lo a altre lloc sense fils, amb el router anterior no hi havia problemes.
No se a que et refereixes amb la sortida de la comanda, seguesc el següent proces:
1-Centre de Control de Mandriva
2-Xarxa i Internet
3-Estableix una nova interfície de Xarxa
4-Escollir connexió: Inalámbrica (Wi-Fi)
5-Escollir interfície o xarxa a configurar: wlan0: wlan0 (l'altra opció és utilitzar la partició de Windows, però no h'hi ha)
6-Seleccionar fitxer o utilitzar controlador Windows (amb ndiswrapper)
aquí és on em quedo perdut, he arribat a baixar una carpeta comprimida: "ndiswrapper-1.56" que no estic segur si és la correcta, pero no se quin arxiu seleccionar dintre de la carpeta, o si cercar un altre arxiu per altre banda

Re: WI-Fi: Adivina quin driver entre mils

Entrada Autor: cubells Data: dc. març 09, 2011 5:45 am

faaaaaart!!! ha escrit:Tinc un Cisco EPC3825 que em facilitar ONO, utilitzo Mandriva 2010.2, i no puc connectar per Wi-Fi l'ordinador, no hi ha particio Windows i em demana un arxiu, em dona adreces on trobar-ho, pero mai diu quin es, ja son ganes de complicar la vida...


No és possible que et demani un driver per connectar-te al router.
T'ho demanarà pel tipus d'encriptació o per la teva tarja wifi.

Preguntes: pots connectar-te a altres wifis que no siguin la teva?

has provat de modificar la configuració wifi del router de manera que no siga encriptada per veure si pots connectar-te?

Pots indicar-me la sortida de la comanda

Codi: Selecciona’ls tots
$ lspci

WI-Fi: Adivina quin driver entre mils

Entrada Autor: faaaaaart!!! Data: dt. març 08, 2011 11:31 pm

Tinc un Cisco EPC3825 que em facilitar ONO, utilitzo Mandriva 2010.2, i no puc connectar per Wi-Fi l'ordinador, no hi ha particio Windows i em demana un arxiu, em dona adreces on trobar-ho, pero mai diu quin es, ja son ganes de complicar la vida...

Torna a l’inici