logo Huawei Health

Huawei Health

Altres versions
3 (6 vots)
152 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del Huawei Health

Huawei Health proporciona orientació esportiva professional per la vostra activitat esportiva. Permet fer seguiment de la vostra activitat al caminar, córrer, en bicicleta, enregistrar pista de rastreig, ritme cardíac, trajectòria, amb velocitat i altres dades esportives. Ofereix també integració de dades de l’APP de Huawei Wear, per oferir serveis esportius i de salut complets i unificats.


Comentaris

Xavier López Herbera

Xavier López Herbera

Tinc instal.lada aquesta aplicació en el mòbil i recentment he comprat un braçalet esportiu huawei 2 pro i no puc fer que funcini en català, ho he probat posar ho en castella i automàticament canvia,però en català no fu cina, surt tot en anglès

Respon
Artur

Artur

Hola Xavier. És el braçalet el que no pots configurar en català, o el braçalet? Si és el braçalet, molt possiblement no tingui una traducció al català, per molt que el mòbil o la aplicació estiguin traduïdes.

Monterrat Riera

Monterrat Riera

Tinc instal·lada aquesta aplicació en el meu mòbil (ja venia instal·lada) i em funciona perfectament en català. Ara he aparellat un braçalet d’activitat huawei (en Band 2 pro) i en la funció Ajuda, em surt en anglès. Pot ser que com que no estigui feta la traducció en català, i tinc el mòbil en català, em surti directament en anglès?
M’estranya perquè tot excepte això està fet en català. No trobo com es pot fer per canviar-ho. Moltes gràcies

Respon
Aleix Vidal i Gaya

Aleix Vidal i Gaya

És probable que sigui això que comentes. En alguns casos, els textos d'ajuda, com que acostument a ser llargs, no estan traduïts.

Bordegàs

Bordegàs

Són moltes les aplicacions que si el mòbil està en català, l'aplicació funciona en anglès. En canvi, si el mòbil està en castellà, surt en també en el dispositiu. Això és el que passa amb el Health de Huawei en el braçalet.