Anonymity Proxy

Altres versions
2,76 (82 vots)
2106 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del Anonymity Proxy

L’Anonymity 4 Proxy és una eina indispensable per als usuaris que valoren la seva privacitat. Aquest programa, amb el qual podeu moure-us per Internet de manera anònima, inclou una base de dades amb centenars de servidors intermediaris anònims de tot el món, i us ajuda a escollir-ne el més ràpid per al lloc web que us interessa, al mateix temps que verifica el vostre nivell d’anonimat. Podeu blocar les galetes, modificar les capçaleres de sol·licitud i examinar tota la informació que envia el vostre navegador, modificant-ne qualsevol part.

Les característiques avançades us permet ocultar als curiosos la vostra presència a Internet de manera activa, generar una adreça IP falsa, blocar o modificar qualsevol informació (incloent les galetes) que envia el vostre navegador, i compartir la connexió anònima a Internet amb altres usuaris d’una xarxa local.

Nota: La instal·lació d’aquesta aplicació està en anglès. Un cop instal·lada, per activar la versió en català aneu al menú Options>Language>Catalan. Hi ha parts que no estan traduïdes.


Comentaris