Publicitat
Publicitat

KDE


Dreceres ràpides: navegació, cerca
Logo KDE.svg

Autors: Comunitat del KDE

Llicència: GPL/LGPL o altres


Contacte(s): [[Has Contact::Usuari: Joan Maspons| Joan Maspons]]

Contingut


[modifica] Descripció

El KDE és una comunitat internacional de persones diverses (programadors, dissenyadors, artistes, traductors...) que cooperem per desenvolupar i difondre el programari lliure. Aquesta col·lectiu ha desenvolupat una pila d'aplicacions que funcionen tan en GNU/Linux com en Windows o MAC utilitzant una infraestructura comuna (les biblioteques KDE que estan basades en les Qt). El KDE també ha desenvolupat un entorn d'escriptori que, juntament amb el GNOME, és un dels més coneguts per a ordinadors de sobretaula amb el sistema GNU/Linux. A més també s'ha adaptat l'entorn a altres dispositius com netbooks o fins i tot telèfons mòbils.

[modifica] El KDE al rebost de Softcatalà

Moltes de les aplicacions del KDE encara no són al rebost de Softcatalà. Si voleu ajudar a completar el rebost amb les aplicacions que falten consulteu la llista i seguiu les instruccions.

[modifica] Fonts de continguts

[modifica] Traducció al català

La traducció del KDE no es coordina des de Softcatalà. Si estàs interessat a formar part d'aquesta comunitat i vols contribuïr-hi traduïnt al català, trobaràs més informació al Projecte KDE en català o pots contactar-hi per la llista de correu.

Separa Categories