Publicitat
Publicitat

Windows Live Essentials

Aquesta és la revisió aprovada d'aquesta pàgina, així com la més recent.

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Windows Live logo.svg
Windowslive.png

Autor:

Microsoft

Llicència:

Programari gratuït

Lloc web:

http://download.live.com/


Veieu cap problema en aquesta fitxa?
Problema amb la fitxa
2.87
(147 vots)

Baixada

Windows-ico-rebost.png
Per a Windows (2012) 1.05 MB
Fletxa baixada rebost.jpg

Descripció

El Windows Live Essentials és un conjunt d'aplicacions i serveis web de Microsoft. L'instal·lador que us oferim (en fase beta) permet la instal·lació en català dels següents programes:

  • Windows Live Messenger: L'evolució del popular client de missatgeria instantània. Amb ell podeu conversar, intercanviar fotos i veure les novetats dels vostres amics.
  • Windows Live Mail: Obteniu diversos comptes de correu electrònic en un sol programa: Hotmail, Gmail, Yahoo! i molt més. També té un calendari. El Mail combina la facilitat d'ús de l'Outlook Express amb la velocitat del Windows Live.
  • Windows Live Writer: El Writer fa més fàcil compartir les vostres fotos i vídeos amb gairebé qualsevol servei de blocs: Windows Live, Wordpress, Blogger, Live Journal, TypePad i molts més.
  • Windows Live Galeria Fotogràfica: La Galeria fotogràfica fa que la transferència de les fotos des de la càmera a l'ordinador sigui rapidíssima. Cerque les vostres fotos preferides i compartiu-les amb els amics i la família. Podeu millorar l'aparença de les fotos i fins i tot crear fotos panoràmiques impressionants.
  • Windows Live Movie Maker: Creeu pel·lícules a partir de les vostres imatges i els vostres clips de vídeo i compartiu-los amb els vostres amics i familiars.
  • Windows Live Protecció Infantil: Amb la Protecció infantil controleu l'experiència dels vostres fills a Internet. Podeu limitar les cerques, blocar o permetre determinats llocs web, decidir amb quines persones es poden comunicar els vostres fills quan facin servir el Windows Live Messenger, el Hotmail o l'Spaces i supervisar els llocs web que visiten.

Altres components: Windows Live Mesh, Messenger Companion, Barra del Bing, Outlook Connector Pack i Microsoft Silverlight.

Aviseu-nos d'un problema a la fitxa

Apunteu tot allò que sigui problemes amb la fitxa o els enllaços de baixada. Per a problemes que tingueu amb el funcionament del programa, adreceu-vos als fòrums, a les llistes de correu o al web de l'autor del programa. No contestarem cap missatge relacionat amb problemes propis dels programes, atès que l'equip del Rebost de Softcatalà no té capacitat de ser un servei d'assistència tècnica.

Nom:
Adreça electrònica: (opcional)
Comentari:
Comprovació: Escriviu l'any actual al revés (obligatori)