Publicitat
Publicitat

PostRebost:Paquet català (valencià) per al SeaMonkey


Dreceres ràpides: navegació, cerca
AVÍS: Aquesta no és una fitxa del Rebost.
Tot i que pot ser que es tracti d'una versió candidata per a entrar-hi, fins que no es validi, no pot garantir-se'n el seu contingut. Per això, us preguem que prengueu les precaucions adients si baixeu els fitxers que s'hi enllacen.
Seamonkey-logo.png

Autor:

Mozilla.org

Llicència:

Programari lliure

Lloc web:

http://www.seamonkey-project.org


Veieu cap problema en aquesta fitxa?
Problema amb la fitxa

Traduït per
Softcatalà
Vegeu el projecte

2.36
(44 vots)

Baixada

Descripció

Aquest paquet permet tenir la interfície del SeaMonkey en català (valencià) sobre una versió ja instal·lada d'aquest mateix navegador en qualsevol altra llengua.

Llavors podeu triar la llengua de la interfície des de la categoria Aparença de les preferències generals. Caldrà que reinicieu el navegador per a activar-ho.

Si no us aparegués la interfície completament en valencià, primer seleccioneu-la en anglès. A continuació reinicieu el navegador (estarà en anglès llavors), i torneu a activar-la en valencià seguint el procediment anterior.

Aviseu-nos d'un problema a la fitxa

Apunteu tot allò que sigui problemes amb la fitxa o els enllaços de baixada. Per a problemes que tingueu amb el funcionament del programa, adreceu-vos als fòrums, a les llistes de correu o al web de l'autor del programa. No contestarem cap missatge relacionat amb problemes propis dels programes, atès que l'equip del Rebost de Softcatalà no té capacitat de ser un servei d'assistència tècnica.

EmailForm només funciona al Rebost.Separa Categories