Publicitat
Publicitat

Google Desktop

Aquesta és la revisió aprovada d'aquesta pàgina, així com la més recent.

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Logo Google Desktop.gif
Rebost Google Desktop.gif

Autor:

Google

Llicència:

Programari gratuït

Lloc web:

http://desktop.google.com/ca/?ignua


Veieu cap problema en aquesta fitxa?
Problema amb la fitxa
2.44
(50 vots)

Baixada

Windows-ico-rebost.png
Per a Windows (5.9) 1.9 MB
Fletxa baixada rebost.jpg

Descripció

El Google Desktop és un cercador d'escriptori per a Windows, Linux i Mac. Tanmateix, només la versió per a Windows està disponible en català.

Permet cercar text complet als vostres missatges de correu electrònic, fitxers, música, fotos, converses, missatges de correu de Gmail, pàgines que heu visitat i molt més. En permetre fer cerques al vostre equip, Desktop us acosta la informació de forma senzilla i us estalvia la feina d’haver d’organitzar manualment fitxers, correus electrònics i preferits.

El Google Desktop no només ajuda a fer cerques a l’equip, sinó que també us permet reunir informació nova del web i organitzar-vos amb els gadgets i la barra lateral. Els Google Gadgets poden col·locar-se a qualsevol lloc de l’escriptori i us mostraran missatges de correu electrònic nous, previsions meteorològiques, fotografies i notícies personalitzades, entre altres coses. Gràcies a la barra lateral, una barra vertical ubicada a l’escriptori del vostre equip, els vostres gadgets romandran ben organitzats.

Us oferim la descàrrega de la versió estàndard. N'existeix també una versió per a empreses (vegeu Informació addicional).

Aviseu-nos d'un problema a la fitxa

Apunteu tot allò que sigui problemes amb la fitxa o els enllaços de baixada. Per a problemes que tingueu amb el funcionament del programa, adreceu-vos als fòrums, a les llistes de correu o al web de l'autor del programa. No contestarem cap missatge relacionat amb problemes propis dels programes, atès que l'equip del Rebost de Softcatalà no té capacitat de ser un servei d'assistència tècnica.

Nom:
Adreça electrònica: (opcional)
Comentari:
Comprovació: Escriviu l'any actual al revés (obligatori)