Publicitat
Publicitat

Celtx

Aquesta és la revisió aprovada d'aquesta pàgina, així com la més recent.

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Celtx.png
ScreenPlay.png

Autor:

Greyfirst

Llicència:

Programari lliure (sota una llicència pròpia, derivada de Mozilla)

Lloc web:

http://www.celtx.com


Veieu cap problema en aquesta fitxa?
Problema amb la fitxa
3.09
(93 vots)

Baixada

Windows-ico-rebost.png
Per a Windows (2.0.2)
Fletxa baixada rebost.jpg
Linux-ico-rebost.png
Per a Linux (2.0.2)
Fletxa baixada rebost.jpg
OSX-ico-rebost.png
Per a OSX (2.0.2)
Fletxa baixada rebost.jpg

Descripció

El Celtx és un editor de guions audiovisuals. Amb ell podreu escriure en format estàndard: guions de cinema, televisió, teatre, ràdio, i còmic. És una eina professional que gràcies a la seva facilitat d'ús, la fan servir des de guionistes professionals o amateurs a estudiants de primària.

Les característiques més destacades són:

  • Només cal preocupar-se de pensar un bon argument, la presentació del guió corre a càrrec del Celtx. Les seves eines més practiques són: formatat intuïtiu, autocompletat del text, control de canvi de pàgines, diàlegs duals, administració d'escenes, esborranys, notes adjuntes...
  • El Catàleg inclou tots els elements que conté el vostre projecte i s'actualitza a mida que escriviu el guió. A més, cada element de la producció disposa d'una descripció detalla que us ajudarà a definir la vostra història.
  • Cada escena una fitxa i cada trama un color. Estructurar un guió és tan fàcil com arrossegar fitxes per l'àrea de treball.
  • Per elaborar un Storyboard només cal assignant un dibuix o imatge a cada escena. Si ho visualitzeu correlativament amb el reproductor integrat, ja teniu el “primer muntatge” de la vostra superproducció.
  • Amb el Celtx es pot planificar un rodatge fins el últim detall, gràcies als múltiples informes que es poden elaborar (d'actors, de localitzacions, d'escenes, de dies de rodatge, etc.)
  • Fer una adaptació d'una pel·lícula a una obra de teatre, per exemple, mai havia estat tan fàcil. Només cal fer un sol clic de ratolí.
  • Mitjançant el servidor web gratuït de Celtx, podeu compartir els vostres projectes amb les persones que trieu, o bé amb tota la comunitat Celtx. També és útil com a còpia de seguretat externa, recuperable des de qualsevol lloc del món.
  • Per presentar les vostre obres arreu, ho podeu fer desant directament el guió en format PDF, o bé en format especial per el iPhone.

El Celtx inclou totes les eines necessàries per dur a terme la nostra història, des del concepte fins a la producció. Si necessiteu una bona eina professional per escriure guions audiovisuals que no costi diners, el Celtx és una bona opció.

Aviseu-nos d'un problema a la fitxa

Apunteu tot allò que sigui problemes amb la fitxa o els enllaços de baixada. Per a problemes que tingueu amb el funcionament del programa, adreceu-vos als fòrums, a les llistes de correu o al web de l'autor del programa. No contestarem cap missatge relacionat amb problemes propis dels programes, atès que l'equip del Rebost de Softcatalà no té capacitat de ser un servei d'assistència tècnica.

Nom:
Adreça electrònica: (opcional)
Comentari:
Comprovació: Escriviu l'any actual al revés (obligatori)