Publicitat
Publicitat

Rebost


Dreceres ràpides: navegació, cerca

Caixa Rebost.png

Lloc web: https://www.softcatala.org/wiki/Categoria:Rebost

Contacte(s): Jmontane, Toniher

Podeu subscriure-us a la llista de correu del projecte per contribuir-hi.

Contingut

[modifica] Presentació

El Rebost de programari en català de Softcatalà té per objectiu aplegar tot el programari disponible en llengua catalana, independentment de la plataforma o qui n'hagi estat el seu traductor. Cada programa disposa d'una fitxa on es dóna la informació bàsica d'ell, l'enllaç de descàrrega o com aconseguir-lo, a més a més d'incloure'l en categaries d'acord amb la seva funció o objectiu. La intenció és que tothom qui cerqui programari en català pugui obtenir mitjançant El Rebost tota la informació necessària.

El funcionament d'El Rebost és de tipus col·laboratiu, a l'estil de la Viquipèdia, i supervisat pels responsables del projecte i els membres de Softcatalà. Qualsevol persona pot proposar la incorporació de nou programari, i ajudar en el manteniment actualitzat de les diverses fitxes (més info).

El Rebost forma part de Softcatalà des dels seus inicis. Al començament, amb només uns pocs programes en català, El Rebost podia funcionar amb una o dues persones responsables. Amb el temps, però, i degut a l'increment de programari en català, es va veure que era un model insostenible. Amb el desè aniversari de Softcatalà es va canviar profundament El Rebost, tant en la presentació com en el seu model de funcionament (entorn col·laboratiu mediawiki).

[modifica] En què estem treballant

Som en plena expansió d'El Rebost i necessitem la màxima ajuda possible. Actualment estem treballant en:

[modifica] Voleu ajudar-nos?

Actualment hi ha centenars de programes en català, i la cosa anirà augmentant progressivament. Per a què El Rebost compleixi el seu objectiu i tingui la informació actualitzada, necessitem la vostra ajuda, per petita que sigui. És molt fàcil ajudar, només heu de seguir aquestes instruccions.

[modifica] Estadístiques

Separa Categories