Publicitat
Publicitat

Mode segur


Dreceres ràpides: navegació, cerca

El mode segur és un mode d'inici en depuració on totes les extensions que teníeu instal·lades s'inactiven i es fa servir el tema per defecte. Tingueu en compte, per això, que sí s'utilitzen tots els connectors que tingueu instal·lats. A partir del Firefox 1.5, el mode segur s'ha millorat i inclou opcions de resolució de problemes com ara el reinici de les barres d'eines, les adreces d'interès i les preferències als paràmetres per defecte un cop es reinici de nou el Firefox.

Contingut

[modifica] Inici del mode segur

Per a entrar en el mode segur, primer heu d'assegurar-vos que el Firefox o el Thunderbird no estiguin funcionant per darrere. Això inclou totes les finestres del gestor de baixades i extensions que s'obren en una finestra diferent.

[modifica] Windows

Cal no confondre-ho amb iniciar l'ordinador en mode segur!

Feu servir la drecera per a aquest propòsit que es troba en la carpeta corresponent del programa al menú Inicia. Si l'haguéssiu eliminat accidentalment, podeu iniciar el Firefox o el Thunderbird en mode segur si aneu a Inicia > Executa i hi introduïu (per al Firefox):

c:\cami\del\firefox\firefox.exe" -safe-mode

[modifica] Linux

A Linux, podeu anar al terminal, i executar (per al Firefox):

/cami/del/firefox/firefox -safe-mode

[modifica] Mac OS X

Al Mac OS X, aneu a Utilities (a la carpeta Applications) i obriu el programa Terminal, llavors executeu (per al Firefox):

/Applications/Firefox.app/Contents/MacOS/firefox -safe-mode

Si haguéssiu instal·lat l'aplicació en una altra ubicació, modifiqueu-ne el camí. El que és crucial és el paràmetre "-safe-mode" de la línia d'ordres.

[modifica] Enllaços

Separa Categories