Publicitat
Publicitat

KompoZer


Dreceres ràpides: navegació, cerca
Kompozer-ico.png

Lloc web: http://www.kompozer.net/


Llicència: MPL/GPL/LGPL o altres

Llista de correu: Navegador
Contacte(s): [[Has Contact::Usuari:Toni Hermoso Pulido|Toni Hermoso Pulido]], [[Has Contact::Usuari: Gerard Farràs i Ballabriga| Gerard Farràs i Ballabriga]]

Contingut

[modifica] Descripció

El KompoZer és un complet sistema destinat a la creació de pàgines web que combina la gestió de tots els fitxers d'un lloc web i la facilitat d'ús d'un WYSIWYG per a l'edició.

Està dissenyat per a ésser extremadament fàcil de fer servir, convertint-se així en l'eina ideal per a aquells usuaris sense massa coneixements tècnics que desitgen poder crear un lloc web atractiu i d'aspecte professional sense la necessitat de conèixer HTML o altres detalls de programació web.

El KompoZer es tracta d'una derivació del projecte Nvu (actualment abandonat) amb diversos errors corregits.

[modifica] Procediment d'instal·lació

[modifica] Versió 0.7.10

Baixeu i instal·leu primer el programa en la seva versió original:

A continuació, baixeu al disc el paquet d'idioma català. Clique amb el botó dret del ratolí el següent enllaç i seleccioneu l'opció Anomena i desa l'enllaç (cas Firefox):

Finalment, inicieu el Kompozer de la versió original i instal·leu-li el paquet d'idioma català. Aneu al menú «Tools --> Extensions» del KompoZer i afegiu una nova extensió seleccionant el fitxer XPI que conté el paquet d'idioma català.

  • Important: el paquet no és vàlid per a la versió 0.8.x o superior del Kompozer.
  • Nota: En cas que la instal·lació del paquet d'idioma no us permeta iniciar l'editor web, per a desintal·lar-la heu d'executar el kompozer amb l'argument --safe-mode. Això us permetrà iniciar-lo i inhabilitar l'extensió.

[modifica] Versió 0.8b3

Aquesta es tracta d'una versió encara en desenvolupament.

Funciona en les versions més recents de les distribucions Linux.

[modifica] Ajuda

Help.png

Mireu els enllaços de la pàgina de l'Nvu.

Separa Categories