Publicitat
Publicitat

OS X

(S'ha redirigit des de: Mac OS X)

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Benvinguts a la secció d' OS X de Softcatalà. A continuació us oferim un seguit de recursos relacionats amb el món OS X en català: programes, ajudes, altres llocs web, etc.

Contingut

[modifica] Com puc tenir l'OS X en català?

Des de la versió 10.6 "Snow Leopard" l'OS X es troba en català. Podeu d'utilitzar el Catalanitzador de Softcatalà per a l'OS X, un programa que fa que el teu OS X configure determinats elements en català (sistema, correctors, navegadors).

Per baixar-te el Catalanitzador de Softcatalà per a l'OS X, només cal prémer la imatge que teniu a continuació, o bé baixar-la directament de la pàgina del Catalanitzador de Softcatalà

Catalanitzador-64x64.png

El Catalanitzador de Softcatalà només funciona als ordinadors Mac amb un sistema Mac OS X 10.6 "Snow Leopard" o posterior, amb un sistema a 64 bits. En cas que el Catalanitzador no funcione al sistema OS X implica que teniu un sistema molt antic. No obstant això, si voleu veure els programes per Macintosh en català, cal que el vostre sistema operatiu tingui el català com a idioma per defecte. Això és una tasca senzilla que s'ha de fer un sol cop. Si no ho heu fet mai, veieu com fer-ho a Mac en català: Guia visual

[modifica] Programari específic per a OS X disponible en català

Apple Inc., com altres empreses, han optat per posar a disposició dels usuaris d'OS X una botiga on obtenir el programari, l'App Store.

També es cert, que molts desenvolupadors, ja siga per llicències d'ús o per altres motius, posen a disposició dels usuaris d'OS X el programari des de les seues pàgines.

Podeu trobar-ne una selecció al nostre Rebost.

A continuació teniu les 6 aplicacions més baixades des de Softcatalà disponibles per a OS X. Hi ha moltes més, però no podem col·locar-les totes!

[modifica] Comunitats catalanes i altres recursos

[modifica] Participació

Si sabeu de qualsevol programa que està traduït el català i no està present a la llista, no dubteu en afegir-lo al Rebost.

Per a qualsevol dubte, també teniu una llista de correu:

i una secció del fòrum.

Separa Categories