Publicitat
Publicitat

Discussió:Portada


Dreceres ràpides: navegació, cerca

Afegeixo una pàgina específica sobre llengua Toniher 16:13 26 jul, 2005 (CEST)

Pregunta a SC: Quina estructura penseu que hauriem de seguir en l'apartat de programari?

Actualment disposem d'una llista de programari amb els principals projectes. Mozilla, openoffice, etc... però tenim moltes altres aplicacions que no estan incloses dins d'aquests grans projectes. Si seguim el model actual, la llista de programari es pot arribar a fer molt gran, ja que tenim moltes aplicacions per a diferents plataformes. Si per contra fem una llista per plataformes, potser tindrem programari repetit.... Què en penseu? --Albert 16:39 1 ago, 2005 (CEST)
És un dilema això, jo miraria de minimitzar el contingut a la pàgina principal i en tot cas utilitzar aquella fórmula que pugui ser més fàcil per a qui visiti aquest lloc, encara que impliqui repeticions en els enllaços. Una secció principal de Mac OS X em sembla que hi escau força bé. També podria plantejar-se paral·lelament una classificació d'acord amb el tipus de programes (navegadors, clients de correu, etc.) Toniher 19:08 1 ago, 2005 (CEST)

Contingut

[modifica] Drupal

Hola,

A veure si no vaig errat softcatala és l'encarregat de les traduccions de Drupal al català. Bé Drupal és programari, peró multiplataforma, aixi doncs tindriem 4 categories :

multiplataforma, apple , linux, windows

Bé, de moment obro aquesta via de discussió. Inicio la pàgina per al recull de les novetats al voltant del Drupal en català.

Hola, en la traducció de Drupal hi ha intervingut molta gent. Crec que es va començar de la traducció de Puntbarra i algun altre lloc, a continuació en Jordi Mallach va fer una gran feina amb la versió 4.5.x i l'han continuat n'Alex i Interactors, que han pujat les darreres versions de l'aplicació principal i els mòduls. Vaig proposar d'un bon començament la llista per a coordinar-ho una mica i espero que amb aquest wiki es pugui donar l'empenta que cal per a acabar la traducció de les versions actuals i futures, repassar-les i traduir més mòduls. Toniher 00:21 17 oct, 2005 (CEST)
Hola Toniher ,gràcies per la teva aportació. Afegeixo la introducció histórica a la pàgina.

[modifica] Proposta: Gestors de Continguts

Per al DotClear, Drupal i en un futur el Plone jo proposaria la categoria de Gestors de continguts o Sistemes de gestió de continguts (CMS), que podríem afegir a la portada, encara que també llistéssim els diferents que hi considerem. Toniher 00:25 17 oct, 2005 (CEST)

Hola Toniher, Jo soc partidari que es crei la categoria i que tots els projectes que Softcatala lideri en aquest apartat es llistessin directament en la pàgina on hi hagués la definició de la categoria. Atentament, Linuxer
He afegit la categoria. Toniher 16:02 19 oct, 2005 (CEST)

[modifica] Enllaç KDE a la secció de Projectes

Iradigalesc ha posat un enllaç de la definició del KDE a la Viquipèdia a la secció de Projectes de Softcatalà. S'hauria de treure, no?

--Pau 10:38 12 feb, 2006 (CET)

Sí. No és un projecte de Softcatalà. Es pot enllaçar en algun altre lloc (Linux, programari en català, etc.) però no allí. Toniher 14:56 13 feb, 2006 (CET)

[modifica] Aquest wiki

Bones,

He vist que utilitzeu una versió molt antiga del MediaWiki. Us costaria gaire actualitzar-vos a la nova versió 1.10.0? Aquesta oferiria noves característiques com ara més traduccions dels missatges del MediaWiki, l'avís de nous missatges en pàgines d'usuari o noves característiques de seguretat. El procés d'actualització descrit a http://www.mediawiki.org/wiki/Manual:Upgrading no sembla gaire complicat.

A més, seguint els senzills passos de http://www.mediawiki.org/wiki/User:Barrylb/Usercan_Hook, podeu aconseguir que els anònims no puguin editar però sí veure el codi font (cosa bastant útil quan no estàs registrat), o permetre'ls editar les discussions només.

Salutacions!--Iradigalesc 22:39 11 mai, 2007 (CEST)

Hola, no hem fet la migració perquè estem en PHP4, i versions posteriors necessiten PHP5. En pic fem el pas, posarem la versió més nova. Actualment diria que només poden editar-hi els usuaris registrats. Gràcies pels comentaris Toniher 22:55 11 mai, 2007 (CEST)
Sí; la diferència de fer-ho amb $wgGroupPermissions['*']['createaccount'] = false; o com es diu a http://www.mediawiki.org/wiki/User:Barrylb/Usercan_Hook és que de la segona manera, tothom pot veure el codi de les pàgines. Ara si ho proves com anònim no ho podràs fer. Al meu lloc web ho tinc així.--Iradigalesc 00:59 12 mai, 2007 (CEST)
Fet. Gràcies! Toniher 16:33 25 mai, 2007 (CEST)

[modifica] Gestión de Fisioterapia

Interessats pel vostre projecte hem traduït la nostra aplicació al Català.

La podeu descarregar gratuïtament des d'http://www.sisytec.es/web%20fisioges/area_clientes.htm Amb totes les funcions necessàries per gestionar un centre.

L'equip Fisioges.
Separa Categories