Publicitat
Publicitat

Discussió:Linux/Distribucions


Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

[modifica] Ordre distribucions

Podríem potser tenir-les millor en ordre alfabètic? Què trobeu? Toniher 19:21 22 jul, 2006 (CEST)

A mi em sembla bé. --Pau 20:27 22 jul, 2006 (CEST)
A mi també em sembla bé. --Narcis Garcia 20:54 3 oct, 2007 (CEST)

[modifica] Dades del quadre

  • Proposo afegir una columna de "memòria RAM requerida", i si no hi cap substituir la de "Mida". --Narcis Garcia 20:54 3 oct, 2007 (CEST)

[modifica] CD autònom

  • Es pot suposar que si és un CD autònom, vol dir que iniciant amb CD ja t'ho trobes tot en català? Ho pregunto perquè he vist distribucions on la instal·lació és en català, però la sessió de CD és en anglès/castellà. --Narcis Garcia 20:54 3 oct, 2007 (CEST)

[modifica] Editar a la viquipèdia i fer-hi referència des d'aquí

Hola a tots. Crec que seria millor editar aquests articles sobre distribucions a la viquipèdia per després fer-hi referència des d'aquí. Crec que voler fer a softcatalà un wiki autàrquic de qualitat amb aquesta informació no és possible perquè el cost de manteniment supera àmpliament l'esforc que poden fer els seus usuaris. Per dir això em baso en el fet de que actualment les principals distribucions de GNU/Linux reben actualitzacions majors cada 6 mesos, i la informació aquí recollida té 1 any i 6 mesos d'antiguitat. Esencialment crec que quants més detalls volguem posar sobre programari lliure en aquest wiki, més estarem replicant informació de viquipèdia. --Samuel 13:41 5 mar, 2008 (CET)

Ep Samuel, fixa't que en aquest wiki proporcionem la possibilitat d'interwikis amb la Viquipèdia (en diferents llengües). Tanmateix, l'enfoncament d'aquest wiki no és enciclopèdic, a diferència de la Viquipèdia. Pel que fa a la informació, la llicència CC (bé, la 3, que hauríem d'actualitzar) fa compatible l'intercanvi d'informació. Quan hi hagi una bona pàgina wiki mantinguda de referència, s'hi enllaçarà i, per mi, ometria la taula d'ací i referenciaria a aqueix i a altres recursos mantenint un mínim d'informació orientativa perquè la gent pugui aprofundir saltant d'enllaç a enllaç. Salut! --Toniher 15:49 5 mar, 2008 (CET)
Separa Categories