Publicitat
Publicitat

Actualitat

tecnològica i de llengua catalana

I Jornada Dades Obertes a Catalunya

Softcatalà

Amb l'objectiu de divulgar sobre l’obertura de dades i la reutilització d'aquestes a Catalunya, el proper divendres 9 de novembre a Barcelona tindrà lloc una jornada centrada en aquesta temàtica mitjançant experiències i casos pràctics.

Tothom interessat en participar-hi pot emplenar aquest formulari web fins al 5 de novembre. A més a més, la jornada també es podrà seguir via el perfil de Twitter @catalunyadades

La jornada, organitzada pel grup Catalunya Dades, ara mateix format per diferents administracions, associacions o grups d'interès, com ara la Generalitat de Catalunya, ajuntaments de Barcelona, Terrassa, Sabadell, Lleida i Badalona, Amical Viquipèdia, Softcatalà, Comunitat Mozilla, Catdroid, Guifinet, UOC (Universitat Oberta de Catalunya), UPF (Universitat Pompeu Fabra)-OpenCities, media 140, XIP (Xarxa d’Innovació Pública), CMT (Comissió del Mercat de Telecomunicacions), persegueix fer participar la societat en els processos de generació de valor a partir del coneixement i les dades obertes.

Paral·lelament, s'està organitzant un curs virtual Introducció a l’obertura i reutilització de dades', del qual, durant la Jornada, se n’anunciaran les dates i els continguts.

Publicitat

Comentaris

Inscripcions   

Hola, he intentat inscriure'm però hi ha un missatge que diu que ja s'ha tancat el període d'inscripció de la jornada.

En tot cas, us felicito per coorganitzar la jornada.

 

Hola   

Estoy totalmente de acuerdo contigo, creo que te estas dando con una tabique, no insistas e invierte donde creas, este foro no es de consulta, se mueve por intereses de unos pocos que hablan del interés personal de lo que debe de hacer un valor y no un estudio de cada valía.


Sessió